BeCool samtaleforløb

Har dit barn ængstelige tanker?

Og det sidste du ønsker er at VENTE på hjælp?

Er du som forælder ked af, igen at måtte tage på arbejde, velvidede at dit barn græd og modsatte sig at komme i skole? Er du som forælder bange for, om det du gør, nu også er bedst for dit barn?

Ængstelige tanker kan komme af mange forskellige ting: Mobningensomhedfaglige udfordringer, forældres skilsmisse, en fortravlet hverdag med lange skoledage, at barnet gerne vil præstere og et væld af andre faktorer. Barnet oplever stress og lavt selvværd, og føler sig utilstrækkelige og ikke god nok i de aktiviteter det udfører og vender det indad eller udad og det kommer til udtryk som fysiske symptomer eller uheldige adfærdsmønstre.  

Jeg tilbyder min hjælp INDEN barnet kommer i så stor mistrivsel at vi taler PPR og/ eller diagnoser. Børn og unge skal ikke skubbes helt derud før de får hjælp.

Via mit arbejde med BeCool samtaleforløb hjælper jeg børn og unge med svære følelser som de kan gå med. Jeg henvender mig altså til de børn og unge (samt forældre) der befinder sig i gråzonen, hvor DU som forælder begynder at komme til kort og har brug for hjælp udefra før det hele kører af sporet.

Er du bekymret for dit barn Så kontakt mig – jeg er klar på at hjælpe uden ventetid. Jeg tilbyder BeCool samtaleforløb for børn og unge med ængstelige tanker. Individuelle samtaleforløb over 8 gange for børn/ teenagere (6 – 15 år) og forældre.

Hvad er BeCool?

Et BeCool forløb er et vejledende og forebyggende samtaleforløb efter de samme principper som det kendte Cool Kids program. BeCool består af 8 samtaler, hvor du/I sammen med jeres barn eller teenager introduceres til strategier og metoder, som gør jer i stand til at arbejde med at reducere bekymringer og ængstelige tanker. I får, som familie, et fælles sprog og en fælles tilgang til de problematikker I oplever i jeres hverdag. Er dit barn er 15 år må han/hun gerne vælge at tage forløbet alene, hvis I sammen vurderer at det vil være det bedste. Ved afslutning af forløbet er der mulighed for at vælge, at fortsætte med flere samtaler, hvis der fortsat er et behov.

Er du i tvivl om det er noget for dig/ jer, er du altid velkomne til at ringe på Tlf: 61702744 eller skrive på: ergoforalle@gmail.com og få en gratis afklarende samtale. Du kan derefter tage stilling til, om du vil benytte dig af mit tilbud.

Hvis du vil læse mere om BeCool
Call Now Button