Priser og vilkår

Skræddersyet forløb, der passer til dig

Vores samarbejde starter altid med en gratis afklaringssamtale af 30 min. varighed.

Jeg tilbyder som udgangspunkt kun forløb bestående af flere sessioner, idet arbejdet med mistrivsel erfaringsmæssigt tager tid, og en enkeltstående session ikke alene vil kunne give dit barn/ teenager varige forandringer.

BeCool samtaleforløb for børn og unge (6 – 15 år)

Et BeCool samtaleforløb starter altid med en individuel samtale ( max 50 min), hvor barnet/ teenageren og minimum 1 forældre deltager. En samtale, hvor vi sammen undersøger barnets/ teenagerens situation og behov nærmere. Jeg kører gerne ud i en radius på 30 km fra Mariager. Yderligere kørsel tillægges 3,50 kr per km.

Individuelle forløb: 8 gange samtale sessioner af 60 min. varighed med ca. 1 uges mellemrum. Jeg tilbyder at komme på besøg hjemme hos jer, i trygge rammer – eller I kan komme til mig i Mariager. Hjemme er oftest at foretrække, da de kendte og trygge omgivelser give de bedste forudsætninger for en god samtale. Er det et forløb for en teenager (15 år) uden forældre, er de første 5 min. med forældre, samtale med teenageren ca. 50 min. og vi afslutter samtalen med deltagelse af forældre i de sidste fem minutter.

Intropris: 4800 kr.

Sensorisk profil

(Sensory Profile Measure (SPM, 5-12 år) og Sensory Profile Measure Preschool (SPM-P, 2-5 år)

Består af 1-1½ times interview af forældre eller nærmeste omsorgsperson, udfærdigelse af skr. rapport med beskrivelse og faglig tolkning af testens resultater, samt anbefalinger til tiltag og evt. hjælpemidler.

Pris: 5000 kr.

Hesteassisteret aktivitet, ene time

Klippekort, 4 gange af 60 minutters varighed.

Pris: 500 kr.

Klippekort, 6 gange af 60 minutters varighed.

Pris: 700 kr.

Udtalt af klient: “De (hestene) kan rumme mig ligegyldigt hvilket humør jeg er i”. “Hestene giver nærvær, fordybelse og ro”.

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt, så det der kommer frem i samtalerne, kommer ikke videre medmindre det bliver aftalt. Som lærer og ergoterapeut er jeg underlagt reglerne om etik og underretningspligt.

Betaling og vilkår

Betaling skal ske via faktura og bankoverførsel. Betalingsfristen er 8 dage fra faktureringsdatoen.

Betalingsoplysninger:
Sparekassen Danmark/ Reg.nr. 9070 / Kontonr. 1637123854

Hvis din betaling udebliver, sender jeg 1. rykker og pålægger et gebyr på 100 kr. Modtager jeg ikke din betaling efter 1. rykker, sender jeg 2. rykker og yderligere et gebyr på 100 kr. Hvis din betaling udebliver efter 2. rykker, sender jeg sagen videre til inkasso, uden yderligere varsel.

Betalingsvilkår
Samtaleforløb skal betales forud. Du er dog velkommen til at betale i rater efter nærmere aftale – dette aftales ved første konsultation.

Fortrydelsesret og refundering
Der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser. Købte samtaleforløb kan ikke refunderes.

Gyldighed på klippekort er 1 år fra købsdato – herefter er klippekortet ugyldigt.

Afbud
Har du brug for at melde afbud til en session, skal du gøre det senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved senere afbud eller udeblivelse betales fuld pris for den aflyste tid.

Du kan melde afbud på mail, telefon eller sms. Vær opmærksom på at oplyse fulde navn og evt. kontakt oplysninger, så vi kan aftale en ny tid.

Call Now Button